Puuha Group Oy

Puuha Group Oy on turkulainen innokas ja innovatiivinen yritys, joka valmistaa laadukkaan iloisia lasten leikkipaikkavälineitä, loistavia ulkoliikuntavälineitä ja tyylikkäitä ulkokalusteita.

Future Outdoor fun

Me puuhalaiset olemme innokas ja innovatiivinen joukko ammattilaisia, joista pursuaa tekemisen halu ja menestymisen meininki. 

Luomme iloa lapsille suunnittelemalla, valmistamalla ja markkinoimalla reiluja, iloisia ja jännittäviäkin leikkipaikkavälineitä. Liikutamme kaiken ikäisiä tarjoamalla laadukkaita ulkoliikuntavälineitä. Luomme puitteet onnistuneelle yhdessäololle tyylikkäiden ulkokalusteiden kautta.

Valmistamme perustuotteemme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Maahantuomme erittäin tarkasti valittuja valikoimaamme sopivia tuotteita Euroopasta. Valloitamme maailman mahtavilla Muumi-leikkivälineillä. Kuljemme kehityksen kärjessä yhdistämällä teknologian liikuntaan ja leikkimiseen luoden elämyksellisiä liikuntavälineitä. Innovoimme ja kehitämme koko ajan uutta.

Tarjoamme kokonaisratkaisuja kaikenlaisille pihoille: suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut löytyvät Puuhasta saman katon alta.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Puuha Group Oy on saavuttanut Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen.

Viennin edistämishanke

Puuha Group Oy:lle on myönnetty Euroopan aluekehitysrahaston tukea viennin edistämiseen. Euroopan unionin myöntämää tukea hyödynnetään viennin kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tuen avulla on mahdollistettu esimerkiksi osallistuminen Saksan Galabau-messuille.

     

Yhteistyössä

Sivukartta