Puuha Group Oy - yrityksen tarina

PUUHAN TARINA 

Alku: Kaksi kaveria kaipasi jotain vaihtelua. Kaksi kaveria osti yrityksen. Kaveruudesta syntyi jotain, mistä joukko elämää rakastavia ihmisiä muovailee yhteiskunnalle liikunnallisempaa tulevaisuutta.

Matka: Matka ei ole aina ollut helppo, mutta määränpää on aina tiedetty. Haasteita on ratkaistu, virheet on opittu kiertämään. On kehitytty, muovauduttu, laajennettu valikoimaa, pyritty palvelemaan paremmin. Päämäärä on kaikilla yhteinen. Tahto on aina ollut vahva. 

Puuha Group on kasvanut leikkivälinevalmistajasta yritykseksi, joka pystyy toimittamaan puistojen ja pihojen tuotteet asennuksineen, tarvittaessa myös avaimet käteen palveluna aina suunnittelusta lähtien. Muumi-brändi on ollut alkumetreiltä asti yksi yrityksen kulmakivistä. Puuhan tuotevalikoimaa on laajennettu, tarjoamme myös tuotteita sisäliikuntaan ja toiminnalliseen oppimiseen. 

Vahva panostus liikunnan lisäämiseen yhteiskunnassa on ohjannut viime aikoina Puuhan tuotevalikoimaa ja ajattelumaailmaa. Kaikessa tekemisessämme on taustalla liikunta ja liikkuminen. 

Suunta: Kuljemme aikuisina kohti liikunnallista lapsuutta. Liikunnallista elämää, iloa ja jaksamista. Jaamme omaa energiaamme, kuuntelemme, kehitymme. Olemme luotettavia, kannamme vastuumme. Kasvamme kaikkien edessä, avoimesti ja rohkeasti. Olemme luovia, luotamme tulevaan. Tähtäämme maailmalle, suoraan ytimeen. 

Olet tervetullut osaksi tarinaamme!

Näillä eväillä ja tällä käsikirjoituksella jatkamme innolla Puuhan tarinaa.

 

Yhteistyössä

Sivukartta