0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua
Liikunta ja kuntoilu / / GB001 Gritbird
GB001 Gritbird
4790,00
alv. 0%

Tuotetiedot

Gritbird-ulkokuntoilulaite tarjoaa turvallisen tavan kehittää lihaskuntoa jokaiselle soveltuvalla kehonpainoharjoittelulla. Suomessa valmistettu Gritbird on kustannustehokas ratkaisu niin julkisille kuin yksityisille liikuntapaikoille - yhdellä laitteella voi tehdä yli 20 tehokasta liikettä. "Sisulinnun" poikkeuksellinen design mahdollistaa luovan ja raikkaan maisemasuunnittelun liikunnallisesta toiminnallisuudesta tinkimättä.

Kaupungistumisen myötä esteettisten ja monipuolisten viheralueiden, liikuntapaikkojen ja kotipihojen merkitys korostuu. Kerrostalojen pihoille kaivataan tekemistä, ja leikkipaikkoja suunniteltaessa myös aktiivisten aikuisten tarpeet tulee ottaa huomioon. Lasten vahtiminen leikkipaikoilla voi olla hyvinkin aktiivista ajanviettoa, mutta välillä jälkikasvun syventyessä leikkeihin kavereiden kanssa olisi vanhemmilla erinomainen mahdollisuus huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja kuntoilla. Miksei siis leikkipaikkojen vakiovarusteisiin kuuluvien keinujen ja hiekkalaatikoiden yhteyteen asennettaisi monipuolista ulkokuntoilulaitetta, jota vanhemmat voisivat hyödyntää yhteisen ulkoiluhetken aikana ja josta parhaimmillaan olisi myös iloa nuoremmalle väelle.

Gritbird-tuotteet vastaavat näihin tarpeisiin tarjoamalla liikunnallisesti monipuoliset ja maisemasuunnitteluun sopivat liikuntavälineet kaikkien saataville. Gritbird-ulkokuntoilulaitteet soveltuvat erinomaisesti kuntoilureittien varrelle, viheralueille, rannoille ja taloyhtiöiden pihoille.

Katso vinkkejä videolta.

Laite täyttää niin liikunta- kuin leikkipaikkastandardit.

Metalliosat - Jauhemaalattu ruostumaton teräs
Levyosat - Kerrätys PE-levy

  • TuotekoodiGB001
  • Pituus2345 mm
  • Leveys1497 mm
  • Korkeus2349 mm
  • Max putoamiskorkeus2170 mm
  • Turva-alue27 m2
  • PerustusSyvä-/pintaperustus

Tiedostot

Tuotekortti

gb001_gritbird_tuotekortti.pdf Avaa Lataa
gb001_gritbird_en16630.pdf Avaa Lataa

DWG-Kuvat

gritbird_en1176.dwg Avaa Lataa
gritbird_en16630.dwg Avaa Lataa
Sivukartta