0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua
Liikunta ja kuntoilu / / GB002 Grittree
GB002 Grittree
6890,00
alv. 0%

Tuotetiedot

Gritree-ulkokuntoilulaitteen innovatiivinen muotoilu ja edistyksellinen toiminnallisuus kannustaa kaiken kuntoisia ja -ikäisiä liikkujia kehittämään kuntoaan. Laitteella suoritettavassa suspensioharjoittelussa vastuksena toimii käyttäjän oma paino, joten liikkeet ovat turvallisia ja tehokkaita suorittaa. Suspensioharjoittelun avoimet liikeradat kehittävät tasapainoa, kehonhallintaa ja lihasvoimaa.

Kaupungistumisen myötä esteettisten ja monipuolisten viheralueiden, liikuntapaikkojen ja kotipihojen merkitys korostuu. Kerrostalojen pihoille kaivataan tekemistä, ja leikkipaikkoja suunniteltaessa myös aktiivisten aikuisten tarpeet tulee ottaa huomioon. Lasten vahtiminen leikkipaikoilla voi olla hyvinkin aktiivista ajanviettoa, mutta välillä jälkikasvun syventyessä leikkeihin kavereiden kanssa olisi vanhemmilla erinomainen mahdollisuus huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja kuntoilla. Miksei siis leikkipaikkojen vakiovarusteisiin kuuluvien keinujen ja hiekkalaatikoiden yhteyteen asennettaisi monipuolista ulkokuntoilulaitetta, jota vanhemmat voisivat hyödyntää yhteisen ulkoiluhetken aikana ja josta parhaimmillaan olisi myös iloa nuoremmalle väelle.

Gritbird-tuotteet vastaavat näihin tarpeisiin tarjoamalla liikunnallisesti monipuoliset ja maisemasuunnitteluun sopivat liikuntavälineet kaikkien saataville. Gritbird-ulkokuntoilulaitteet soveltuvat erinomaisesti kuntoilureittien varrelle, viheralueille, rannoille ja taloyhtiöiden pihoille.

Katso vinkkejä videolta.

Metalliosat - Jauhemaalattu ruostumaton teräs
Levyosat - Kerrätys PE-levy

Standardi - EN-16630

  • TuotekoodiGB002
  • Pituus1805 mm
  • Leveys1805 mm
  • Korkeus2974 mm
  • Max putoamiskorkeus2170 mm
  • Turva-alue17,6 m2
  • PerustusSyvä-/pintaperustus

Tiedostot

Tuotekortti

gb002_grittree_tuotekortti.pdf Avaa Lataa

DWG-Kuvat

grittree_2d.dwg Avaa Lataa
Sivukartta