0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

toukokuu 3, 2021

Puuha Groupille uusi operatiivinen johtaja

Puuha Group kasvaa edelleen

 

Puuha Groupin liikevaihto jatkoi vahvaa kasvuaan. Uuden position myötä toukokuussa aloittava operatiivinen johtaja

(COO) Ossi Vesalainen panostaa myös hyvän kannattavuuskehityksen vahvistamiseen.

 

Uudessa työtehtävässä aloittava Ossi  Vesalainen lähtee luotsaamaan Puuha Groupin operatiivisia toimintoja.

 

 

Kotimaiseen leikki- ja liikuntavälinevalmistukseen sekä asennus- ja viherpalveluihin keskittyvä Puuha Group jatkoi kasvuaan vuoden 2020 haastavista olosuhteista huolimatta. Yritys onnistui jälleen kasvattamaan liikevaihtoaan ja samalla myös tulos jatkoi positiivista kehitystä.

 

Puuha Groupin toimitusjohtaja Kaj Wasastjerna kertoo kasvun perustasta: ”Oikean strategian valitseminen kantaa hedelmää. Vuonna 2018 ostimme ulkoistetun tuotannon takaisin omiin käsiimme ja sen haltuunotto on nyt saatettu menestyksekkäästi loppuun. Erityisesti vuosi 2020 osoitti, että ratkaisumme oli oikea.” Puuha Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli jo yli 7 miljoonaa euroa, mikä on 13 % enemmän kuin edellisvuonna, jolloin kasvua oli 15 %. Vuoden 2020 käyttökatekehitys oli myös hyvin positiivinen.

 

Vaikka vuosi 2021 on alkanut haastavasti koronapandemian jatkumisen ja pitkähkön talven vuoksi, niin Puuha Group uskoo vahvaan kasvuun. Myynti onkin viime viikkoina jo tehnyt uusia ennätyksiä. Tavoite on, että 9 miljoonan euron liikevaihtoraja rikotaan tänä vuonna.

 

“Olemme oikealla tiellä, kun pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhden luukun periaatteella”, Wasastjerna kertoo oman asennus- ja viherpalvelun kehittämisestä vuodesta 2018 lähtien. ”Oma palvelutarjonta mahdollistaa kokonaisvaltaisen projektinhallinnan, minkä johdosta hankkeiden toteuttaminen on asiakkaillemme helppoa ja kustannustehokasta.”

 

Kasvun tueksi Puuha Group on määrätietoisesti vahvistanut organisaatiotaan ja aktiivisesti kehittänyt niin tuotantoa, tuotteita kuin prosessejakin. Yritys panostaa vahvaan kotimaiseen tuotantoon ja erinomaiseen toimitusvarmuuteen, joka on jo kolmatta vuotta 99 %.

 

Sitoutunut ja osaava henkilökunta on tietenkin yksi kasvun luomisen avaintekijöistä. Osaaminen vahvistuu edelleen, kun taloon perustetaan uusi operatiivisen johtajan toimi. Tässä tehtävässä on nyt toukokuussa aloittanut Ossi Vesalainen. Hän näkee Puuhan nopealle kasvulle vahvan perustan.

 

”Oma taustani Kaarinan kaupungin viheraluepäällikkönä antaa minulle hyvät eväät lähteä edelleen kehittämään Puuha Groupin liiketoimintoja, jotta voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme. Kokonaisvaltaisen palvelun tuottamisella on asiakkaalle suuri merkitys, ja tämä näkemykseni pohjautuu vuosien kokemukseeni julkisista hankinnoista ja niiden toteuttamisesta. Tarve kokonaisvaltaisille toimituksille on merkittävä jo tänään, mutta uskon sen tulevaisuudessa olevan vieläkin suuremmassa roolissa. Tähän haluamme erityisesti panostaa ja uskonkin, että pystymme vastaamaan huutoon Puuhan asiantuntevan henkilöstön turvin.”

 

”Otan uuden työtehtäväni erittäin innostuneena vastaan ja haluan tuoda parhaan osaamiseni yrityksen käyttöön”, Vesalainen kommentoi tulevaa rooliaan Puuha Groupissa.

 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Kaj Wasastjerna, kaj.wasastjerna@puuha.com, 050 595 6039

COO, Ossi Vesalainen, ossi.vesalainen@puuha.com, 044 5676 705

Sivukartta