0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

elokuuta 12, 2021

Puuha panostaa kokonaisvaltaisen asennus- ja viherpalvelun tuottamiseen

Viheralueiden merkitys on entisestään korostunut ja toiminnallisten ulkoliikuntakohteiden kokonaisvaltainen suunnittelu on yhä suositumpaa. Kohteisiin halutaan panostaa myös toimivalla ja visuaalisesti miellyttävällä viheraluesuunnittelulla, johon Puuha Group panostaa yhä enemmän. Avaimet käteen -periaatteella toimien asiakas saa suurimman hyödyn, kun kohteen vaatimukset voidaan huomioida heti projektin ensimetreiltä lähtien.


Täyden palvelun paketti

Jotta jokainen voisi nauttia täysillä kesäpuuhistaan ulkona, Puuha Group auttaa myös viheralueiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Leikki- ja liikuntavälineet ovat olleet jo pitkään ydinosaamistamme, mutta nyt haluamme panostaa entisestään myös toiminnallisten kohteiden saumattomaan yhdistämiseen muun ympäristön kanssa.

– Olemme huomanneet, että asiakkaamme arvostavat nimenomaan kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella ja sitä meiltä saa. Kokonaisuuden hanskaaminen tuo asiakkaillemme kustannustehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja toimitusvarmuutta, joka on jo kolmatta vuotta 99 %, kertoo Puuha Groupin operatiivinen johtaja Ossi Vesalainen.

Puuhan ammattitaitoiset viherpalvelun asiantuntijat suunnittelevat taidokkaasti pienempiä ja suurempia kohteita niin leikki- ja liikuntapaikkojen yhteydessä kuin mihin tahansa ympäristöön. Ammattilaisen avulla tietoa on saatavilla helposti ja projekti on kustannustehokas. Näin myös kohteen vaatimukset voidaan huomioida parhaalla mahdollisella tavalla heti projektin alusta alkaen. Palvelumme sopivat erityisesti julkiselle sektorille ja rakennusalan yrityksille mutta myös pienemmille asiakasryhmille kuten asunto-osakeyhtiöille.

Vuosien työ asennus- ja viherpalvelujen kehittämisessä on tuottanut tulosta. Yksi kesän 2021 valmistuneista kohteista on YIT:n Helsingin Smoltti Kalasatamassa. Kohteen maisemoidun sisäpihan erityispiirteenä oli rakentaminen ns. kansityömaana painorajoitetulle pinnalle. Tällöin normaalin maa-aineksen sijaan pohjatöissä käytetään mm. styroksia, joka muotoillaan käsityönä tarpeita vastaavaksi.

Korona-ajan merkitys viherrakentamiseen

Korona-ajan myötä elämä on keskittynyt kotiin ja lähiympäristössä ulkoiluun. Viheralueiden merkitys hyvinvoinnin edistäjänä niin taloyhtiöissä kuin asuinalueilla on kasvanut ja luonnon stressiä lievittävää vaikutusta ymmärretään entistä paremmin.

Asuinympäristöjemme viihtyvyyteen ja ekologiseen monimuotoisuuteen panostaminen onkin pitkän tähtäimen kannattava sijoitus.

– Ammattilaistemme avulla voidaan huomioida kestävän ympäristörakentamisen periaatteet niin materiaalien kuin kasvivalintojen osalta sekä esimerkiksi alueen ympärivuotisuus Suomen haastavissa sääoloissa, Puuhan operatiivinen johtaja Ossi Vesalainen kertoo.


Puuha Group Oy

puuha@puuha.com

02 4317 003

Sivukartta