0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

syyskuu 13, 2022

Rekry: Aluemyyntipäällikkö, 2 paikkaa, Itä-Suomen ja Länsi-Suomen alue

Puuha Group on koko ajan kehittyvä kotimainen ulkoliikunta- ja leikkivälineitä valmistava, myyvä ja asentava yritys. Haluamme saada kaikenikäiset ihmiset liikkeelle ympäri Suomen. Puuhan tiimi koostuu asiantuntevista ja ratkaisukeskeisistä ammattilaisista, jotka uskaltavat tarttua haasteisiin ja osaavat muuttaa toimintatapojaan tilanteen niin vaatiessa. Hyvä yhteishenki ja huumori ovat olennainen osa työpäiviämme – varsinkin työntäyteisen kesäsesongin aikana. Etsimme nyt kahta uutta aluemyyntipäällikköä (Itä- ja Länsi-Suomen alueet) työkaveriksemme.

Aluemyyntipäällikön tehtävänä on varmistaa tavoitteiden mukainen myynti omalla vastuualueellaan olemalla aktiivisesti yhteydessä olemassa oleviin sekä mahdollisiin uusiin asiakkaisiin ja kartoittamalla alueeseen liittyviä kehityshankkeita ja kilpailutuksia.

Työ vaatii matkustusvalmiutta myyntialueellasi. Haluat saada hymyjä asiakkaiden kasvoille ja tehdä tavoitteellisesti tulosta Puuhalle. Sinulla tulee olla varmat otteet projektimyyntiin, mutta tuemme myös jatkuvaa kehittymistä. Erityisen hienoa on, jos kuntien hankintaprosessit on jo tuttu juttu, mutta tarvittaessa saat kattavan perehdytyksen tähänkin. Työ alkaa tammikuussa 2023.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa, tuotantotilamme Turussa. Asuinpaikkakunnallasi ei ole sinänsä väliä, mutta toivomme näkevämme sinua silloin tällöin myös jommallakummalla toimistolla. Voisiko leikkipaikan tai ulkokuntosalin myyminen olla sinun juttusi?

Jos koet sopivasi aluemyyntipäällikön tehtävään ja porukkaamme, lähetä 1.12.2022 mennessä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@puuha.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja olemme heti yhteydessä sopiviin hakijoihin. Lisätietoja antaa myyntijohtaja Christina Torro p. 040 7277 005.

Sivukartta