0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

tammikuu 13, 2022

Rekry: VIHERRAKENTAJA, 2 paikkaa

VIHERRAKENTAJA, 2 paikkaa


Me Puuhalla rakennamme ammattitaidolla erilaisia pihoja ja ulkoilualueita. Monipuolisuus, kotimaisuus ja ripeä toiminta ovat valttejamme. Tehtäviimme kuuluvat niin laajemmat viheralueiden rakentamiset kuin leikkivälineasennukset ja kivityöt. 

Nyt tarvitsemme joukkoomme kaksi osaavaa viherrakentajaa pääkaupunkiseudun tiimiimme. Koska nykyinen Puuhan porukka on ylpeä ammattiosaamisestaan ja loppuun asti viedyistä projekteistaan, toivomme, että myös sinä olet tätä.

Kokemuksesta tiedät jo valmiiksi, millainen on pätevä viherrakentaja. Lisäksi erityisinä toiveinamme on…

  • pienten työmaa-ajoneuvojen käyttötaito
  • piirustusten lukutaito
  • korkomaailman ymmärrys
  • mittauskokemus

Työssäsi tarvitset ehdottomasti ajokorttia. Jos takataskussasi sattuu vielä olemaan viherrakennusalan koulutus tai muu soveltuva koulutus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, aina parempi! Tehtävänkuvaa tarkennetaan osaamisesi mukaan.

Arvostamme palvelualtista ja iloista otetta niin Puuhan sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyötahojemme kanssa asioitaessa. Työyhteisömme on tiivis ja huumorintajuinen. Odotamme innolla uutta työkaveria.

Puuha Group Oy on turkulainen yritys, joka on jo 30 vuoden ajan valmistanut ja markkinoinut laadukkaita leikki- ja ulkoliikuntavälineitä sekä ympäristökalusteita. Lisäksi Puuhan palveluihin kuuluvat asennus- ja vihertyöt. Toimistomme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä, tuotantotilamme Turussa. Lisätietoja www.puuha.com

Työpaikan osoite: Helsinki
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, pääsääntöisesti arkisin klo 7-16, 40 h/viikko
Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva
Palkka: Viherrakennusalan TES, voit myös esittää palkkatoiveen
Lähetä 11.2.2022 mennessä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry.asennus@puuha.com

Sivukartta