0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

tammikuu 13, 2022

Rekry: VIHERRAKENTAMISEN TARJOUSLASKIJA

Toimitusjohtajan vaihdos
Ulkoleikki- ja liikuntavälineisiin erikoistuneen Puuha Group Oy:n toimitusjohtaja on vaihtunut. Hallitus on nimennyt entisen toimitusjohtajan Kaj Wasastjernan seuraajaksi Erkan Feren, joka siirtyi tehtävään vapaa-ajan laitteita myyvän Bike & Boat World’n johdosta. 
Puuha Group Oy on vahvistanut voimakkaasti asemaansa ulkoleikki- ja liikuntavälinemarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Feren valinta yrityksen johtoon tukee kotimaisen Puuhan kasvua ja täyden palvelun talo –konseptin kehittämistä. "Moottoripyörä- ja venekauppa on vahvasti sesonkiluonteista, joten uskon aiemman kokemukseni liiketoiminnan kasvattamisesta tuovan uutta näkökulmaa myös Puuhan sesonkeihin sidottuun toimintaan. Puuhalla on hieno ja toimiva, kotimaisuuteen nojaava konsepti, jonka vahvuuksien varaan lähdemme yhteistyössä kehittämään toimintaa entisestään”, Fere toteaa. 

VIHERRAKENTAMISEN TARJOUSLASKIJA

Kiinnostaisiko työ monipuolisten ja monen kokoisten viherrakentamisen projektien parissa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Mikäli sinulla on rakennusalan kokemusta ja teknistä ymmärrystä, saatat olla etsimämme osaaja!

Tehtävänkuvaus

Työskentelet pääkaupunkiseudulla osana myyntitiimiä, myynnin tuen asiantuntijatehtävissä, ja vastaat viherrakennushankkeiden tarjouslaskennasta. Tutustut tarjouspyyntömateriaaleihin, jalkaudut kohteisiin, esität tarvittavat tarkentavat kysymykset tilaajalle ja tuotat myyntineuvottelijoillemme laadukkaita ja ajatuksella laadittuja viherrakennustarjouksia. Tarvittaessa näet mahdollisuudet lisä- ja täydennysmyyntiin, ja osaat tuoda ajatuksesi esille tilaajaa kiinnostavalla tavalla. 

Lähimmät työtoverisi ovat Puuhan myyntitiimin lisäksi viherrakennushankkeiden toteutuksesta vastaavat työmaapäälliköt, joiden työssä laskennan osaamisesi konkretisoituu.

Edellytykset

Sinulla on rakennus-, infra- tai viheralan koulutustausta tai vastaava, sekä riittävästi käytännön työkokemusta. Tunnet viher- ja ulkoaluerakentamisen lainalaisuudet ja erityispiirteet, jotka vaikuttavat hinnan muodostumiseen. Tarjouslaskennan vaiheet ovat sinulle tuttuja.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (mm. Excel). Koska kustannus-/ tarjouslaskennan pohjana sinulla on usein asiakkaan suunnitelmapiirustukset, on kuvien lukutaito tehtävässä tärkeä. Ymmärrät myös korkomerkintöjä ja hulevesipiirroksia. Eduksi on, mikäli hallitset kustannuslaskentaohjelmiston, esimerkiksi Tocoman tai Fore.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat ehdottomia edellytyksiä, koska työsi edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudun ja lähialueiden työmailla. Joskus matkasi saattaa suuntautua kauemmaskin.

Tarjoamme

mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän mukavassa työyhteisössä. Kuten alan kuvaan kuuluu, päiviä on kaikenlaisia muttei koskaan kahta keskenään samanlaista. Yrityksessämme työskentelevät tulevat työtoverisi ovat ammattiylpeitä ja haluavat tehdä työnsä hyvin. Jos omaat samanlaisen ajatusmaailman, tervetuloa joukkoomme viemään Puuhaa eteenpäin!
 

Puuha Group Oy on turkulainen yritys, joka on jo 30 vuoden ajan valmistanut ja markkinoinut laadukkaita leikki- ja ulkoliikuntavälineitä sekä ympäristökalusteita. Lisäksi Puuhan palveluihin kuuluvat asennus- ja vihertyöt. Toimistomme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä, tuotantotilamme Turussa. Lisätietoja www.puuha.com


Työpaikan osoite: Helsinki
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, arkisin klo 8-16, 37,5 h/viikko
Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva
Palkka: Viherrakennusalan TES, voit myös esittää palkkatoiveen
Lähetä 11.2.2022 mennessä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry.asennus@puuha.com

Sivukartta