0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

helmikuu 14, 2023

Ystävänpäivän piirrustuskilpailu

Puuhalle yhdessä tekeminen on kaiken toiminnan ydin sekä välttämättömyyskin. Yhdessä tuotteista tehdään entistä parempia, ideoista lennokkaampia ja hankalista tilanteista voitokkaita ratkaisuja. Yhdessä tekeminen on myös osa vastuullista toimintaamme. Jokainen saa äänensä kuuluviin, mielipiteet huomioidaan ja jokaisen työtä arvostetaan. Haluamme kannustaa kaikenikäisiä paitsi liikkumaan enemmän myös tekemään asioita enemmän yhdessä. Isot ja pienet, nuoret ja vanhat.

Jotta me Puuhalla voisimme tehdä entistä hauskempia ja juuri lapsia kiinnostavia leikkivälineitä ja leikkipuistoja, toivomme inspiraatioapua leikin asiantuntijoilta eli lapsilta. Piirrä tai maalaa kuva aiheesta ”Ystävän kanssa leikkipuistossa”. Asuuko ystäväsi naapurissa? Onko kyse päiväkotikaverista? Ehkä sinulle tärkein ystävä onkin koira! Vai veisitkö ehkä mieluiten mummon liukumäkeen? Onko leikkipuistossasi liukumäki vai jotain ihan muuta? Ehkä piirrätkin ystävän kanssa yhdessä upean teoksen! Ota piirroksesta kuva ja lähetä kuva helmikuun aikana osoitteeseen puuha@puuha.com. Yksi taideteos toimii inspiraationa ihan oikealle uudelle leikkivälineelle! Lisäksi kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan viisi puuhakirjaa.

Otetaan jokainen leikkiin mukaan ja luodaan yhdessä leikin ja liikunnan iloa! Puuhan tiimi toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää!

Sivukartta