0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Yhteistyömme kuntien ja kaupunkien kanssa

Valmistamme ja maahantuomme leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Suunnittelemme ja toteutamme kuntien sekä kaupunkien erilaiset puistokokonaisuudet aina pienistä leikkipisteistä laajoihin ja monipuolisiin puistoalueisiin. Palvelemme kuntia ja kaupunkeja aina Hangosta Utsjoelle sekä Ahvenanmaalta Karjalaan. 

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Puuha mukaan projektiin  

Me Puuhalla olemme panostaneet siihen, että asiakkaamme palaavat mielellään yhteistyöhön kanssamme aina uudelleen. Pystymme joustavasti muokkaamaan leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitämme kunkin asiakkaamme tarpeisiin ja visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Voimme toteuttaa koko projektin suunnittelusta asennukseen avaimet käteen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti vain toimittaa tuotteet paikan päälle.       

Lähetä tarjouspyyntö

KATSO PIKATOIMITUSTUOTTEEMME!

Kokonaisvaltaista palvelua – koko paketti Puuhalta

Samassa kohteessa saattaa olla tarvetta niin leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineille, viheralueelle sekä ympäristökalusteille, kuten penkeille ja roska-astioille. Monipuolisessa tuotevalikoimassamme on ratkaisut kaikenlaisiin puistototeutuksiin aina välineistä turva-alustoihin. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa alueen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa. Meiltä saat siis koko paketin avaimet käteen -toteutuksena. Koulutetut turvatarkastajamme toteuttavat myös leikki- ja liikuntapaikkojen turvallisuusstandardien (standardisarja SFS-EN 1176) mukaiset huollot ja turvatarkastukset.

Miksi valita Puuha?

Arvoinamme kotimaisuus ja ekologisuus

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Turussa. Kotimaisen tuotannon ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti ja toimittamaan varaosat kätevästi lyhyelläkin varoitusajalla, eikä niitä tarvitse kuljettaa maailmalta. Tuotteidemme kuluvat osat ovat korjattavissa ja vaihdettavissa, mikä mahdollistaa pitkäikäiset leikki-, liikunta- ja kuntoilupuistot, joiden välineet voidaan uusimisen sijaan pitää huipputerässä asianmukaisilla huolloilla jopa vuosikymmenien ajan. Meille Puuhalla onkin tärkeää, että valmistamamme tuotteet ovat kestäviä ja siten myös mahdollisimman ekologisia. Niiden valmistuksessa käytämme ensisijaisesti kierrätettäviä materiaaleja ja panostamme valmistuksessa syntyvän jätteen huolelliseen lajitteluun. 

Tutustu tarkemmin arvoihimme

Lue lisää vastuullisuudesta

Tuotteemme mukautuvat tilaajan toiveisiin  

Yhteistyö kanssamme on joustavaa, ja olemme aina valmiita etsimään kullekin asiakkaallemme sopivimman ratkaisun. Kotimaisen tuotantomme ansiosta pystymme myös joustavasti mukauttamaan tuotteemme erilaisiin tarpeisiin. Moduulirakenteisia leikkivälineitä pystyy kustannustehokkaasti muokkaamaan tilaajan toiveiden mukaiseksi: elementtien paikkaa voi vaihtaa ja niiden määrä voi tarpeen mukaan lisätä. Välineisiin on helppo liittää esimerkiksi kunnan vaakuna, puiston tunnus tai jokin muu personoitu elementti. 

Tutustu tuotteisiimme

Teemme yhteistyötä tarkoin valikoitujen kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppanien kanssa vastataksemme erilaisiin tarpeisiin. Oma tuotantomme mahdollistaa erityisen joustavan ja yksilöllisen suunnittelun ja palvelun, mutta myös esimerkiksi täysin uniikkeja ulkoleikkivälineitä ja puistokokonaisuuksia valmistava Spielart on erinomainen vaihtoehto, kun halutaan luoda jotain uutta ja jopa nähtävyydeksi sopivaa kohdetta.

Tutustu Spielart-esimerkkituotteisiin


 

 

Sivukartta