0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Yhteistyömme rakennusyhtiöden kanssa

Yhteistyö kanssamme tiivistyy kolmeen sanaan: luotettava, kotimainen ja laadukas. Olemme leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineiden ammattilaisia jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Kotimaisen tuotantomme ansiosta voimme taata nopeat toimitusajat sekä laadukkaat ja pitkäikäiset tuotteet.  

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Kaikki Puuhalta – koko pihaprojekti samalta toimijalta 

Yksi parhaita puolia yhteistyössä kanssamme on, että voimme tarjota koko leikki-, liikunta- ja kuntoilualueen avaimet käteen -toteutuksena. Tuotteemme voi tilata Suomen jokaiseen kolkkaan, ja Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueella tarjoamme lisäksi asennus- ja viherpalvelua. Esimerkiksi uudisrakennuskohteessa ei siksi tarvita erikseen urakoitsijaa pihan vihertöihin, vaan voimme hoitaa koko piha-alueen toteutuksen aina suunnittelusta viimeisen ruuvin kiinnitykseen. Toki voimme vaihtoehtoisesti pelkästään toimittaa leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineet sekä pihakalusteet ja auttaa luotettavan asennuskumppanin hankinnassa myös Varsinais-Suomen ja Uudenmaan ulkopuolella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotimaisuus mahdollistaa hyvän toimitusvarmuuden 

Olemme tottuneet työskentelemään rakennusyhtiöiden kanssa ja tiedämme, että aikataulussa pysyminen on rakennusprojekteissa äärimmäisen tärkeää. Saamme usein yhteistyökumppaneiltamme kiitosta siitä, että pystymme tarjoamaan ripeät toimitusajat ja hyvän toimitusvarmuuden. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan kotimaassa Turun tehtaallamme, joten tuotteitamme on aina saatavilla eivätkä ne jumitu kesken kuljetuksen ruuhkiin toiselle puolelle maailmaa. Pystymme myös joustavasti mukauttamaan aikataulumme rakennusprojektin tarpeisiin silloinkin, jos projektin aikataulu jostain syystä muuttuu. 

KATSO PIKATOIMITUSTUOTTEEMME!

Lue asiakkaidemme kokemuksia työskentelystä kanssamme

Laadukkaat, kestävät ja ekologiset tuotteet 

Monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat leikki-, liikunta- sekä kuntoiluvälineratkaisut. Moduulirakenteisia tuotteitamme on mahdollista muokata tilaajaan tarpeisiin sopiviksi. Materiaalivalinnoissamme olemme panostaneet ekologisuuteen: käytämme kulutusta ja Suomen sääolosuhteita kestäviä sekä mahdollisimman hyvin kierrätettäviä materiaaleja. Tuotteidemme kuluvat osat ovat korjattavissa ja vaihdettavissa, mikä mahdollistaa pitkäikäiset leikki-, liikunta- ja kuntoilupuistot, joiden välineet voidaan uusimisen sijaan pitää huipputerässä asianmukaisilla huolloilla. Lisä- ja varaosat saa tilattua kätevästi ja lyhyelläkin varoitusajalla Turun tehtaaltamme. Tuotteemme pakataan aina mahdollisimman tiivisti, jotta niiden kuljetus ei kuluta ylimääräistä energiaa ja jotta pakkaukset eivät ole kohteessa muun työn tiellä.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Leikki-, liikunta- ja kuntoilualueet yli 30 vuoden kokemuksella 

Kun olemme mukana projektissa jo suunnitteluvaiheesta saakka, pystymme erikoisosaamisellamme ennakoimaan monia sellaisia seikkoja, jotka ilman asiantuntevaa yhteistyökumppania saattaisivat jäädä huomioimatta. Tiedämme, mitä on otettava huomioon esimerkiksi autohallin kansirakennelman päälle rakennettavan leikkipihan toteutuksessa tai leikkivälineiden turvallisuusstandardien täyttämisessä. Monesti tällaisten seikkojen huomioiminen heti suunnittelutyön alkuvaiheessa on kustannustehokkaampaa kuin muutosten tekeminen projektin viimemetreillä. Näin vältytään lisäkulujen lisäksi turhilta viivästyksiltä projektiaikataulussa. 

Lue lisää siitä, miksi valita Puuha

Sivukartta