0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Yhteistyömme taloyhtiöiden kanssa

Turvallinen ja viihtyisä leikkipiha lisää taloyhtiön viihtyvyyttä ja vetovoimaa. Me Puuhalla olemme leikkipihojen toteutuksen ammattilaisia jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Meiltä saat laadukkaat kotimaiset leikkivälineet sekä suunnittelu- ja toteutuspalvelun saman katon alta.  

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Nopeat toimitukset ja kotimainen tuotanto

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Turussa. Kotimaisen tuotannon ansiosta pystymme tarjoamaan nopeat toimitusajat sekä asiakkaamme tarpeisiin yksilöidyt tuotteet. Moduulirakenteisia leikkivälineitämme pystyy kustannustehokkaasti muokkaamaan juuri sinun taloyhtiösi pihaan sopivaksi: elementtien paikkaa voi vaihtaa ja niiden määrä voi tarpeen mukaan lisätä. Laadukkailla tuotteillamme on pitkä käyttöikä, sillä niiden kuluvat osat ovat korjattavissa ja vaihdettavissa. Näin ollen pitkäänkin käytössä olleita tuotteitamme ei tarvitse kokonaan uusia, vaan asianmukaisella huollolla ne palvelevat vuosikymmeniä. 

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme >>

Turvallisuus ennen kaikkea

Taloyhtiön leikkipihan turvallisuudesta huolehtiminen on taloyhtiön vastuulla. Turvallinen piha-alue tekee lisää asumisen viihtyvyyttä sekä taloyhtiön vetovoimaa. Pihan turvallisuuteen panostaminen on äärimmäisen tärkeää siksi, että taloyhtiö on korvausvelvollinen, mikäli pihalla sattunut tapaturma johtuu esimerkiksi leikkivälineiden puutteellisesta turvallisuudesta tai huollosta. Me Puuhalla toteutamme turvalliset leikkipihat sekä tarjoamme taloyhtiöille myös säännölliset turvatarkastukset, jotka takaavat leikkipihan turvallisuuden vuodesta toiseen. Koulutetut tarkastajamme huolehtivat siitä, että piha ja sen leikkivälineet täyttävät turvallisuusstandardit (standardisarja SFS-EN 1176). 

Katso, miten Puuhan turvatarkastukset toteutetaan >> 

Koko projekti avaimet käteen -periaatteella 

Voit halutessasi vain tilata valitsemasi tuotteet monipuolisesta valikoimastamme tai voit ulkoistaa meille koko projektin avaimet käteen -periaatteella. Voimme vastata koko projektista – aina pihan suunnittelusta leikkivälineiden ja pihakalusteiden asennukseen tai vain projektin tietyistä osa-alueista. Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla tarjoamme taloyhtiöille myös viherrakentamisen ja maisemoinnin palvelut. Avaimet käteen -periaatteella toteutetussa projektissa voit huoletta luottaa projektin kaikki osa-alueet meille. Me varmistamme, että kaikki sujuu aikataulussa ja lopputulos vastaa turvallisuusvaatimuksia sekä asukkaiden toiveita, ja sinä ja muut asukkaat nautitte valmiista piha-alueesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >> 

Puuhan ammattilaiset avaavat mahdollisuuksien ovet

Meillä on yli 30 vuoden kokemus taloyhtiöiden leikkipihoista. Kun olemme mukana taloyhtiösi pihan uudistuksessa jo suunnitteluvaiheessa, pystymme opastamaan sinua esimerkiksi leikkipihan toteutuksessa oleellisissa turvallisuusasioissa. Monesti tällaisten seikkojen huomioiminen heti suunnittelutyön alkuvaiheessa on kustannustehokkaampaa kuin muutosten tekeminen projektin viimemetreillä. Me tiedämme, mitä pihan uudistuksessa tulee ottaa huomioon ja millaisia vaihtoehtoja sen toteuttamiseen on tarjolla. Ammattilaisemme avaavat sinulle mahdollisuuksien ovet: ehkä et osannut kuvitellakaan, miten upea taloyhtiösi pihasta voikaan tulla! Käänny puoleemme, kun haluat toteuttaa asukkaita mahdollisimman hyvin palvelevan piha-alueen. 

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin >>
 

Sivukartta