0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Spielart – kun mielikuvituksella ei ole rajoja

Puuhan saksalainen yhteistyökumppani Spielart GmbH on 30 vuotta toiminut täysin yksilöllisiä ulkoleikkivälineitä valmistava yritys. Eri teemoja mukailevat, humoristisetkin puiset leikkivälineet ja niiden muodostamat puistokokonaisuudet ovat nähtävyyksiä jo itsessään. Spielart toteuttaa niin pieniä yksittäisiä leikkivälineitä kuin suuria teemakokonaisuuksia.

Klikkaa mielikuvituksen keskelle ihastelemaan tuotteita!

Tuotteiden materiaaleina käytetään pääasiassa ekologista robiniapuuta sekä tammea. Erityisesti robiniapuun joustavuus ja murtolujuus tekevät siitä ihanteellisen ulkoleikkivälinemateriaalin. Puun luontainen suoja tuholaisia vastaan puolestaan lisää tuotteiden käyttöikää. Robiniapuu on ekologinen vaihtoehto trooppisille puulajeille kuten akaasialle ja tiikille. Leikkivälineiden kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä ja maalit vesipohjaisia puumaaleja. Kaikki materiaalit on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääoloja talvipakkasista kesän helteisiin.

Spielartin tuotteet on suunniteltu ja rakennettu EN 1776 -standardin mukaisesti. Alkuperäketju on sertifioitu (FSC-C128278) ja yritys tekee tiivistä yhteistyötä TÜV- ja DEKRA-sertifiointilaitosten kanssa.

Yksilöllisten ja mielikuvituksellisten kohteiden ja tuotteiden suunnittelu lähtee aina alueen määrittelystä ja siihen perehtymisestä. Tilaajan toiveet, ideat ja vaatimukset huomioidaan tarkasti ja näistä keskustellaan yhdessä ammattilaisten kanssa. Kohteeseen luodaan mittakaavapiirrokset sekä alue- ja perustussuunnitelmat. Mahdollisia muutoksia käydään läpi yhdessä. Tuotteet työstetään käsin tehtaalla Saksan Hörselissä ja toimitetaan elementteinä merirahtina Suomeen. Toimitusaika vaihtelee tapauskohtaisesti.

Yksilöllinen leikkiväline toimii paitsi lasten ja lastenmielisten liikuttajana ja mielikuvituksen ruokkijana myös alueen nähtävyytenä. Yksilöllinen suunnittelu mahdollistaa haluttujen teemojen ja esimerkiksi alueen omaleimaisuuden esiin tuomisen persoonallisella, hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tutustu esimerkkituotteisiin täällä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

   

Sivukartta