0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Leikkipaikan turvatarkastus ja kunnossapito

Vastuu leikkipaikan turvallisuudesta on aina leikkipaikan omistajalla, välineiden valmistajalla sekä ylläpitäjällä. Olipa kyseessä taloyhtiö, päiväkoti tai muu julkinen leikkipaikka välineet sekä turva-alustan kunto tulee tarkastaa säännöllisesti. Kun tarkastuksen suorittaa virallisen pätevyyden saanut leikkipaikkatarkastaja, vastuuta voidaan rajata ja ennen kaikkea varmistua leikkivien lasten turvallisuudesta.

Leikkivälineitä kannattaa huoltaa ja korjata välineiden elinkaaren pidentämiseksi. Puuhan huolto- ja kunnossapitopalvelu tarjoaa yksittäisten osien vaihtoa ja kunnostusta tai tarvittaessa uuden leikkivälineen huonokuntoisen tilalle. Myös asianmukaisen turva-alustan kunto tai turvahiekan määrä huomioidaan aina tarkastuksessa, samoin standardien mukaiset välineiden turvaetäisyydet. Turvatarkastuksen yhteydessä saattaa tulla ajankohtaiseksi harkita leikkipaikan päivitystä nykyisiä tarpeita vastaavaksi. Leikkipaikan yhteyteen voidaan lisätä liikuntamahdollisuuksia myös aikuisille, mutta tällöinkin on tärkeää varmistua turvallisuusstandardien täyttymisestä. Tutustu leikkipaikan turvallisuusmääräyksiin.

Tavoitteenamme on tehdä kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka tuovat iloa ja lisäävät viihtyisyyttä. Toisinaan välineiden kuluvia osia on kuitenkin vaihdettava ja välineitä huollettava. Näin voimme pidentää tuotteiden elinkaarta kustannuksia ja luonnonvaroja säästäen. Turvallisuus on Puuhalle tärkein arvo ja prioriteetti sen kaikissa muodoissaan. Huolto ja kunnossapitopalvelun avulla huolehdimme nimenomaan leikkijöiden turvallisuudesta ja mahdollistamme vastuun rajaamisen.

Turvatarkastuspakettimme sisältää vuosittaisen leikkipaikan turvatarkastuksen sekä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Tarkastuskäynnistä tehdään tilaajalle aina kirjallinen raportti mahdollisten toimenpide-ehdotusten kera. Sopimusasiakkaanamme erillisiä tilauksia ei tarvita vaan huolehdimme automaattisesti vuosittaisesta tarkastuksesta ja jatkotoimenpiteistä tilaajan toivomalla aikataululla.

Turvatarkastus- ja huoltopakettimme sopii erityisesti korkean käyttöasteen kohteisiin kuten päiväkotien ja koulujen pihoille. Paketti käsittää vuosittaisen leikkipaikan turvatarkastuksen lisäksi useamman huoltokäynnin sekä välineiden toiminnallisen tarkastuksen. Lisäksi palveluun kuuluu leikkialueen siivous irtoroskista huoltokäyntien yhteydessä. Kattavammalla turvatarkastus- ja huoltopaketilla varmistetaan leikkipaikan turvallisuus ja toimivuus niin talven jälkeen kuin syyssateiden saapuessa. Jokaisesta käynnistä toimitetaan tilaajalle kirjallinen raportti ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset.

Valmiiden pakettiemme lisäksi tarjoamme erikseen tilattavia palveluita kuten rikkoutuneiden välineiden vaihtoa, turva-alustan uusimista tai hiekkalaatikon täyttöä. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Sivukartta