0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Asennuspalvelumme

Puuhan asennuspalvelu auttaa toteuttamaan unelmiesi leikki- ja liikuntapaikat avaimet käteen -palveluna – pihan suunnittelu, vihertyöt ja asennukset hoidetaan siis kerralla kuntoon suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti. Vuosien kokemus alalla varmistaa, että ammattitaitoa ja tietoa on paljon ja kokonaisuus voidaan räätälöidä kohteen vaatimusten mukaisesti.

Mitä teemme:

  • suunnittelu
  • konsultointi
  • kunnostus
  • välineiden vaihto
  • uuden leikkipaikan rakentaminen
  • tarkastukset
  • viherrakentaminen

Tutustu myös referensseihimme!

Leikkipaikkojen huolto ja kunnossapito

Tavoitteenamme on tehdä kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka tuovat iloa ja lisäävät viihtyisyyttä. Toisinaan välineiden kuluvia osia on kuitenkin vaihdettava ja välineitä huollettava. Näin voimme pidentää tuotteiden elinkaarta kustannuksia ja luonnonvaroja säästäen. Turvallisuus on Puuhalle tärkein arvo ja prioriteetti sen kaikissa muodoissaan. Huolto ja kunnossapitopalvelun avulla huolehdimme nimenomaan leikkijöiden turvallisuudesta ja mahdollistamme vastuun rajaamisen.

Turvatarkastuspakettimme sisältää vuosittaisen leikkipaikan turvatarkastuksen sekä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Tarkastuskäynnistä tehdään tilaajalle aina kirjallinen raportti mahdollisten toimenpide-ehdotusten kera. Sopimusasiakkaanamme erillisiä tilauksia ei tarvita vaan huolehdimme automaattisesti vuosittaisesta tarkastuksesta ja jatkotoimenpiteistä tilaajan toivomalla aikataululla.

Turvatarkastus- ja huoltopakettimme sopii erityisesti korkean käyttöasteen kohteisiin kuten päiväkotien ja koulujen pihoille. Paketti käsittää vuosittaisen leikkipaikan turvatarkastuksen lisäksi useamman huoltokäynnin sekä välineiden toiminnallisen tarkastuksen. Lisäksi palveluun kuuluu leikkialueen siivous irtoroskista huoltokäyntien yhteydessä. Kattavammalla turvatarkastus- ja huoltopaketilla varmistetaan leikkipaikan turvallisuus ja toimivuus niin talven jälkeen kuin syyssateiden saapuessa. Jokaisesta käynnistä toimitetaan tilaajalle kirjallinen raportti ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset.

Valmiiden pakettiemme lisäksi tarjoamme erikseen tilattavia palveluita kuten rikkoutuneiden välineiden vaihtoa, turva-alustan uusimista tai hiekkalaatikon täyttöä. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

 

Näin teemme turvatarkastukset

Katso videolta, kuinka Puuhan palveluliiketoiminnan työpäällikkö Rami Lindroos näyttää, mitä asioita koulutettu ammattilainen huomioi turvatarkastuksessa.

Lisätietoja asennuspalveluista antaa:

Rami Lindroos
Palveluliiketoiminnan työpäällikkö
Sivukartta