0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Asennus- ja kunnossapitopalvelumme

Puuhan ammattitaitoinen ja kokenut asennuspalvelu auttaa toteuttamaan unelmiesi leikki-, liikunta- ja ulkoilupaikat avaimet käteen -palveluna – pihan suunnittelu, vihertyöt ja asennukset hoidetaan kerralla kuntoon suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti. Vuosien kokemus alalla varmistaa, että ammattitaitoa ja tietoa on paljon ja kokonaisuus voidaan räätälöidä kohteen vaatimusten mukaisesti. Palvelemme valtakunnallisesti.

Mitä teemme:

  • suunnittelu
  • konsultointi
  • välineiden ja alustojen kunnostus
  • välineiden vaihto
  • uuden leikkipaikan rakentaminen
  • leikkipaikkojen turvatarkastukset
  • käyttöönottotarkastukset
  • maa- ja vihertyöt

 

       

Vastuullisesti ylläpitäen

Pyrimme lisäämään elinkaariajattelua myös leikkipaikoille sekä muihin ulkoilukohteisiin. Vanhaa kunnostaen ja tarpeen mukaan uudistaen välineiden käyttöikä pitenee vastuullisuusperiaatteidemme mukaisesti. Samalla varmistetaan ulkoilupaikkojen turvallisuus ja tarkoituksenmukaisuus. Huolto- ja kunnossapitopalvelumme kattaa kaikkien valmistajien välineet.

Kun alueen käyttäjien määrä on muuttunut tai käyttäjien ikähaarukka laajenee, väline- ja varustetarpeita kannattaa arvioida käyttäjälähtöisesti. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa kartoittamaan tarpeita ja luomaan kustannustehokkaasti mahdollisimman monipuolisesti palvelevan kokonaisuuden. Oman tuotantomme leikkivälineiden modulaarisuus mahdollistaa yksittäisten elementtien vaihtamisen ja muokkamisen koko välineen vaihtamisen sijaan. Käyttäjien, etenkin lasten osallistaminen, on mahdollista myös vanhaa uudistettaessa.

Käytöstä poistetut materiaalit ovat kierrätettävissä uusiokäyttöön tai energian lähteeksi. Huolehdimme tarvittaessa purkujätteistä puolestasi. Hyväkuntoisia välineitä voidaan myös sijoittaa toiseen paikkaan ja näin jatkaa niiden käyttöikää.

Kattavat takuut

Tuotteillamme on kattavat takuut, mutta myös sääolosuhteet Suomessa ovat haastavat. Ennakoimalla ja huoltamalla välineitä säännöllisesti voidaan välttyä suurilta yllättäviltä korjaustarpeilta ja saada aikaan myös rahallista säästöä. Kotimainen tuotantomme ja laaja varaosasaatavuus mahdollistavat pikaiset korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Voit tilata kunnossapitopalvelun kauttamme tai voimme toimittaa pelkät varaosat sekä mahdolliset uudet välineet.

Takuuehdot

Leikki- ja liikuntapaikkojen sekä muiden ulkoilualueiden kunnossapidolla on suuri merkitys viihtyvyyteen, alueen vetovoimaan sekä esimerkiksi taloyhtiön arvoon. Alueet, joista huolehditaan, joutuvat myös harvemmin ilkivallan kohteiksi. Yhteisiin ulkotiloihin panostaminen lisää yhteisöllisyyttä ja myös käyttäjien halua pitää huolta yhteisestä omaisuudesta.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme

Tutustu myös referensseihimme!

Heräsikö kysymyksiä tai haluaisitko tarjouksen? Ota yhteyttä!

Sivukartta