0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Meistä

Varustamme paikkoja liikkeen lisäämiseksi

Puuha on suomalainen yritys, jonka sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Valmistamme ja maahantuomme fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja.

 

 

Puuhan arvot

Kipinä

Teemme töitä intohimolla ja palolla

Syke

Luomme leikin ja liikunnan iloa

Turva

Luomme puitteet turvalliseen tekemiseen

Jokainen paikka voi aktivoida liikkumaan

Kuka sanoo, ettei taloyhtiön piha voi olla lähiliikuntapiha? Tai ettei bensa-asemasta saa hyvinvointiasemaa? Me Puuhassa näemme ihan jokaisen paikan mahdollisuutena edistää kaikenikäisten ihmisten jokapäiväistä liikkumista. Siksi meillä on monipuolinen valikoima tuotteita, jotka sopivat kaikkiin paikkoihin - vanhoihin ja suunnitteilla oleviin.

Tuotehaku »

Tuotteita, jotka ovat hyväksi myös luonnolle

Puuhan tuotteet suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja kuljetetaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen. Pitkäikäisiä ja kierrätettäviä materiaaleja käyttämällä säästämme raaka-aineita, energiaa ja kuljetusten aiheuttamia päästöjä. Toimintamme on sertifioitu laadun (ISO 9001), ympäristön (ISO 14001) ja turvallisuuden (TÜV) alueilla. Kaikki tuotteemme noudattavat voimassa olevia turvallisuusstandardeja.

Materiaalit
Ympäristöpolitiikkamme

 

Tuotantomme on kotimaista

Suurin osa Puuhan välineistä valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Turussa. Tällä takaamme tuotteiden korkean laadun sekä läpinäkyvän tuotekehitys- ja valmistusprosessin. Noin 75% tuotteistamme on kotimaisia ja meillä on myös Avainlippu-tunnus käytössämme.

Takuuehdot

 

Asiakkaan asialla – jo vuodesta 1989

Hyvä palvelu lähtee ihmisistä, ammattitaito kokemuksesta. Puuhan ytimessä on asiantuntijajoukko, jonka osaaminen ja asialleen omistautunut ote takaavat sen, että löydämme jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan ratkaisun.

Ihmiset
Asennus ja huolto

 

Puuha numeroina

HENKILÖSTÖÄ
22

PERUSTETTU
1989

LIIKEVAIHTO 2022
8,8 M€

Tiimimme on valmiina auttamaan

Kerro meille jos tarvitset tarjousta, konsultaatiota, tai haluat tavata.

Ota yhteyttä!

Sivukartta