0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

As Oy Kirkkonummen Platinan ja Hopean yhteispiha

Kohde

Asunto-osakeyhtiö Kirkkonummen Platina ja Hopea, Kirkkonummi

Laajuus

200m2

Aikataulu

05/2019

Puuhan rooli

Leikkivälineiden ja ympäristökalusteiden toimitus

Taloyhtiön leikkipaikka on uudiskohteen sydän

Taloyhtiön leikkipaikka on koko pihapiirin yhteinen vapaa-ajanviettopaikka, jossa parhaimmillaan viihtyvät kaikenikäiset asukkaat aina perheen pienimmistä isovanhempiin. Puuha toimitti leikkivälineet ja ympäristökalusteet YIT:lle Kirkkonummen Platinan ja Hopean yhteispihaan.

Oman kodin pihalla oleva leikkipaikka on lapsiperheen arjen pelastus. Niin maaseutukunnassa kuin keskellä kaupunkia on kätevää, kun perheen pienimpien kanssa voi suunnata ovesta suoraan hiekkalaatikon äärelle purkamaan energiaa. Siellä syntyvät myös lukuisat elämän ensimmäiset ystävyssuhteet. 

Tällainen koko pihapiiriä yhdistävä leikkikeidas syntyi Kirkkonummelle, As Oy Kirkkonummen Platinan ja Hopean yhteispihalle. Uudiskohteen rakentamisesta vastasi YIT Suomi Oy, joka tilasi leikkivälineet ja ympäristökalusteet Puuhalta.

– Yksikkömme projektien hankinnoista vastaava osasto oli kilpailuttanut varusteet tätä kyseistä yhteispihaa varten, ja Puuha voitti tämän kilpailutuksen, selvittää projektin työnjohtaja Taneli Takala YIT:ltä.

Yhteistyön sujuvuus on YIT:lle tärkeää

Kilpailutusvaiheessa YIT painottaa Takalan mukaan hinnan lisäksi tuotteiden laatua sekä yleisesti yhteistyön sujuvuutta.

– Meille on tärkeää, että tuotteet ovat todella laadukkaita ja että ne on helppo koota. Eri käyttötarkoituksiin jo valmiiksi hyväksytyt tuotteet helpottavat ja selkeyttävät päätöksentekoa tällaisten projektien suunnitteluvaiheessa. Toki kotimaisuus on myös yksi Puuhan valttikorteista, joka osaltaan vaikutti hankintapäätökseemme.

Puuhan tuotteiden kokoamisen ja asennuksen kohteessa suoritti YIT:n kirvesmies yhteistyössä aliurakoitsijana olleen maanrakentajan kanssa. Takala kertoo kokoamis- ja asennustöiden sujuneen ongelmitta.

– Timpuri, joka kasasi ja pystytti välineet maarakentajien kanssa, antoi positiivista palautetta Puuhan tuotteista ja niiden pakkauksista: kaikki pultit ja mutterit löytyivät helposti. 

Puuhan tuotteet pakataan aina mahdollisimman tiivisti, jotta niiden kuljetus ei kuluta ylimääräistä energiaa ja jotta pakkaukset eivät ole kohteessa muun työn tiellä.

– Tuotteet oli pakattu kuljetusta varten huolellisesti sekä erittäin tilaa säästävästi, joten pakkaus ei vienyt turhaa tilaa työmaaltakaan. Koko yhteistyö Puuhan kanssa oli saumatonta: tuotteet toimitettiin meille ennalta sovittuna ajankohtana ja asennustyö sujui mutkattomasti, Takala iloitsee.

Uusien taloyhtiöiden leikkipaikat valmistuvat tiukassa aikataulussa

Uudiskohteissa Puuhan palveluiden tilaajana on yleensä rakennusyhtiö, joka urakoi kokonaisuuden. Aikataulussa pysyminen on rakennusyhtiöille äärettömän tärkeää, sillä projektin yhden osa-alueen pieni myöhästyminen voi pahimmillaan aiheuttaa isoja viivästyksiä kokonaisuuteen. Takala kertoo, että Puuha on aikataulujenkin suhteen varsin luotettava kumppani.  

– Tämän kaltaisissa projekteissa aikataulu on yksi keskeisimpiä prioriteettejamme, yhdessä laadun ja työturvallisuuden kanssa. Puuhan pihavarusteiden kaupat ja toimitusajankohta oli sovittu kauan sitten – jo projektin alkuvaiheessa. Leikkipaikkakokonaisuus valmistui todella hyvissä ajoin ennen kohteen luovutusta ja kaikki toimi paremmin kuin hyvin!

Lopputulos miellytti niin tilaajaa kuin taloyhtiön asukkaitakin.

– Taloyhtiön leikkipaikka, sen liukumäki, keinut ja hiekkalaatikko ovat kuulemma aktiivisessa käytössä ja asukkaiden suosiossa. Valmis leikkipaikka näyttää oikein hyvältä, ja myös aikaisemmissa yhteisissä kohteissamme kaikki on mennyt hienosti. Voisimme ehdottomasti suositella Puuha muillekin toimijoille, Takala kehuu.

Hanke: As Oy Kirkkonummen Platinan ja Hopean yhteispiha

Sivukartta