0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua
Haku

Naantalin Toripuisto

Kohde

Toripuisto, Naantali

Laajuus

1500m2

Aikataulu

10/2020

Puuhan rooli

Maanrakennus, leikkivälineiden ja ympäristökalusteiden toimitus ja asennus

Projektin lähtökohta

Puuha rakennutti Naantaliin toripuiston tyhjän piha-alueen tilalle sekä toimitti leikkivälineet ja ympäristökalusteet.

Hankkeesta Puuhalla vastasivat asennuspäällikkö Annette Backholm sekä aluemyyntipäällikkö Christina Torro:

”Kohde ei ollut tavanomaisimmasta päästä, mutta osapuolten ratkaisukeskeinen asenne loi edellytykset Naantalin ja Puuhan yhteiselle onnistumiselle. 

Koko projektin jännittävin hetki koettiin luovutuksen yhteydessä, sillä heti kun työ oli vastaanotettu hyväksytysti ja työmaa-aidat poistettu, marssi paikalle säntillisessä parijonossa metrinmittaisia kokemusasiantuntijoita keltaisissa liiveissään. Paikallinen päiväkoti tuli vierailulle. Siirryimme kohteliaasti sivummalle, kun arvovaltainen raati valtasi alueen. Pipojen alta tuli kehut ja muutama ilonkiljaisu, joten tulkitsimme projektin kokonaisuudessaan oikein onnistuneeksi ja kokemusasiantuntijoita miellyttäväksi.”

Asiakkaan suusta

Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteistyöhenkistä. Lopputulos hankkeessa on hyvä ja laadukas. Myös saatu palaute on ollut pelkästään myönteistä.

On ollut hauskaa huomata, kuinka aikaisemmin täysin autio piha-alue on muuttunut aktiiviseksi koko perheen toiminta-alueeksi. Kuution mallinen kiipeilyteline on onnistunut erityisen hienosti. Se toimii samaan aikaan taideteoksena, joka on aktiivisessa käytössä. 

Puuhan organisaatio kesti hyvin tavanomaista aktiivisemman hankeohjauksen ja yhteistyölle ei muodostunut kohtuuttomia säröjä. Haasteista selvittiin erinomaisesti molempien osapuolien yhteistyöhaluisella ja kykyisellä toimintamallilla.

Kiitos Puuhalle upeasta yhteistyöstä kohteessa 😊

-Pekka Alm, kiinteistöpäällikkö, Naantalin kaupunki

Sivukartta