0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua
Liikunta ja kuntoilu / / GB003 Gritbox
GB003 Gritbox
2490,00
alv. 0%

Tuotetiedot

Gritboxissa yhdistyy kolme eri korkeusvaihtoehtoa alavartalon hyppy- ja kyykkyharjoitteluun. Lisäksi Gritboxin innovatiivinen rakenne mahdollistaa vatsalihasten, takareisien ja pakaroiden harjoittelun vatsapenkki/GHR (Glute Ham Raise) yhdistelmällä. Gritbox on muotoiltu sopimaan yhteen Gritbird- ja Gritree-ulkokuntoilulaitteiden kanssa, jolloin laitteiden yhdistetyillä toiminnallisuuksilla voidaan harjoittella koko kehon lihasryhmiä entistäkin tehokkaammin.

Gritbox soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille treenaajille. Liikevalikoima kattaa erityisesti ala- ja keskivartaloon kohdistuvia liikkeitä, joiden vaikeusastetta voi muokata oman kunnon ja taitojen mukaisesti. Vastuksena liikkeissä toimii kehon oma paino, joten loukkaantumisriski on alhainen, eikä laitteessa ole herkästi vioittuvia liikkuvia osia. Gritboxin materiaalit ovat ekologisia ja pitkäikäisia. Gritbox valmistetaan Suomessa.

Kaupungistumisen myötä esteettisten ja monipuolisten viheralueiden, liikuntapaikkojen ja kotipihojen merkitys korostuu. Kerrostalojen pihoille kaivataan tekemistä, ja leikkipaikkoja suunniteltaessa myös aktiivisten aikuisten tarpeet tulee ottaa huomioon. Lasten vahtiminen leikkipaikoilla voi olla hyvinkin aktiivista ajanviettoa, mutta välillä jälkikasvun syventyessä leikkeihin kavereiden kanssa olisi vanhemmilla erinomainen mahdollisuus huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja kuntoilla. Miksei siis leikkipaikkojen vakiovarusteisiin kuuluvien keinujen ja hiekkalaatikoiden yhteyteen asennettaisi monipuolista ulkokuntoilulaitetta, jota vanhemmat voisivat hyödyntää yhteisen ulkoiluhetken aikana ja josta parhaimmillaan olisi myös iloa nuoremmalle väelle.

Gritbird-tuotteet vastaavat näihin tarpeisiin tarjoamalla liikunnallisesti monipuoliset ja maisemasuunnitteluun sopivat liikuntavälineet kaikkien saataville. Gritbird-ulkokuntoilulaitteet soveltuvat erinomaisesti kuntoilureittien varrelle, viheralueille, rannoille ja taloyhtiöiden pihoille.

Katso vinkkejä videolta.

Metalliosat - Jauhemaalattu ruostumaton teräs
Levyosat - Kerrätys PE-levy

Standardi - EN-16630 ja EN1176

  • TuotekoodiGB003
  • Pituus2200 mm
  • Leveys700 mm
  • Korkeus726 mm
  • Max putoamiskorkeus726 mm
  • Turva-alue17 m2
  • PerustusSyvä-/pintaperustus

Tiedostot

Tuotekortti

gb003_gritbox_tuotekortti.pdf Avaa Lataa

DWG-Kuvat

gritbox_2d.dwg Avaa Lataa
Sivukartta