0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

maaliskuu 17, 2023

Gymtec Sportec -messut

Liikunta- ja hyvinvointialan Gymtec Sportec -messut Tampereella keräsivät alan toimijoita sekä messuvieraita runsain joukoin. Puuha kaikenikäisten ihmisten liikuttajana esitteli messuilla Suomessa suunniteltuja Waffa-ulkokuntoilulaitteita. Laitteiden tukeva rakenne ja monipuoliset mahdollisuudet herättivät paljon hyvää keskustelua.

Waffa-sarjan 11 laitetta on suunniteltu matalan kynnyksen kuntoiluun kenelle tahansa aikuiselle. Laitteiden ergonomia ja säädöt on mietitty valmiiksi, ja kuntoilu on turvallista ja helppoa. Valmiiksi suunnitellut harjoitusmallinnukset selkein kuvin ja tekstein tukevat tavoitteellista harjoittelua ja mahdollistavat laadukkaan omatoimisen kuntoilun. Myös esteettömyys on huomioitu suunnittelussa.

Waffa-laitteet soveltuvat erityisen hyvin kuntouttavaan toimintaan kaikenikäisille sekä senioreille liikuntakyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen. Liikeradat, soveltamismahdollisuus ja esim. korotetut istuinosat on suunniteltu juuri näihin tarpeisiin. Koko tuotesarja toimii kuitenkin erinomaisesti myös kestävyyttä lisäävässä kiertoharjoittelussa. Julkisilla ulkokuntoilupaikoilla monipuolisuus ja käyttäjälähtöisyys ovatkin avainasemassa, jotta kuntoilupiste houkuttelee ihmisiä lisäämään liikuntaa ja vastaa mahdollisimman monen tarpeisiin.

Suomessa suunnitellut laitteet on tehty kestämään haastavat sääolomme vuoden ympäri. Lähes huoltovapaat laitteet ovat vaivaton investointi hyvinvoinnin ja liikunnan lisäämiseksi. Sarjasta on mahdollista valita vain joitain laitteita tai kaikki 11. Laitteet on liitettävissä tilan ja kustannusten säästämiseksi myös 2in1-periaatteella samaan tolppaan. Myös väri- ja painovastukset ovat tilaajan valittavissa. Yhdistämällä kuntoilupisteelle myös muita kuntoilu- ja liikuntavälineitä on mahdollista luoda kokonaisvaltainen hyvinvointia, liikunnan iloa ja sosiaalista kanssakäymistä lisäävä kokonaisuus.

Kuntoiluvälineemme

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Sivukartta