0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

kesäkuu 13, 2023

Jalkapallopäivän Puuha-turnaus Puuha Areenalla

11.6.2023 vietettiin Suomen Palloliiton lanseeraamaa ensimmäistä Jalkapallopäivää. Puuha Areenalla Kaarinassa pelattiin tuolloin useampi ottelu aurinkoisessa kesäsäässä. Yhteistyössä Kaarinan Poikien kanssa järjestetty 6-7-vuotiaiden innokkaiden jalkapalloilijoiden turnaus keräsi paikalle myös perheiden nuorimpia ja muuta kannustusjoukkoa. Päivä toimi samalla kevätkauden päättävänä tapahtumana.

Puuha on tehnyt yhteistyötä jalkapalloseura KaaPon kanssa jo useamman vuoden ajan. Puuha Areenan vieressä on Puuhan varustelema leikkipaikka, joka päivittyi tänä vuonna jalkapalloteemaisella kurkistusseinällä sekä todelliseen tarpeeseen tulleella löytötavarapuulla. Harrastuspaikoilla kuten jalkapallokentillä katoaa ja unohtuu usein pipoja, hanskoja, juomapulloja ja muita varusteita. Löytötavarapuu tarjoaa tavaroille paikan, johon löytäjä voi helposti jättää löytämänsä tavaran tai josta tavaraa etsivä voi aloittaa etsinnän. KaaPon kentän laidalla puu palvelee myös silloin, kun toimisto- tai kahviotilat ovat suljettuina eikä löytötavaroita voisi sieltä noutaa. Löytötavarapuu on kommenttien perusteella ollut jo ahkerassa käytössä niin huppareiden kuin lippisten osalta ja toimii myös kätevästi istumapaikkana leikkipaikan läheisyydessä.

Jalkapallopäivä oli täynnä suuria tunteita ja onnistumisia, liikunnaniloa. Turnauspäivän päätteeksi pelaajia taustajoukkoineen ilahdutettiin ilmapalloin.

Sivukartta