0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

elokuu 16, 2023

Liikuntaa ja levähdyshetkiä

Ulkoilualueiden suunnittelu vaatii lukuisten asioiden huomioon ottamista. Yksi Puuhan toiminnan tärkeä lähtökohta on käyttäjälähtöisyys, jota pyrimme kehittämään kysymällä palautteita tilaajilta ja loppukäyttäjiltä sekä kartoittamaan tarpeita osallistamalla käyttäjiä tuotteiden kehitystyössä.

Tavoitteenamme on lisätä liikuntaa jokaisen ihmisen arkeen iästä ja liikuntataustasta riippumatta. Osa ulkoiluun ja liikkumiseen kannustamista on myös levähdyspaikkojen huomioiminen reittien varrella ja ulkoilualueilla. Penkki- ja tuolivalikoimamme laajenee jatkuvasti, ja kehitämme myös asiakkaan erityisiin toiveisiin vastaavia tuotteita. Oma suunnittelumme ja kotimainen tuotantomme mahdollistavat joustavan ja ketterän toiminnan nopeallakin aikataululla.

 

Haluamme edistää yhdenvertaisia ulkoilumahdollisuuksia tarjoamalla tyylikkäitä, ajattomia ja laadukkaita tuotteita, joissa myös esteettömyys ja liikuntarajoitteet on huomioitu. Käsi- ja selkänojalliset penkit lisäävät mukavuutta ja käyttöturvallisuutta lapsille ja aikuisille. Ylimääräinen käsinoja penkin keskellä helpottaa liikuntarajoitteisen istuutumista ja penkiltä nousua. Normaalia korkeammat penkit ja tuolit mahdollistavat vaivattomamman käytön erityisesti iäkkäämmille ihmisille. Pöytälevyä pidentämällä ja ulkokalusteiden sijoittelua väljentämällä voidaan puolestaan lisätä käyttäjälähtöisyyttä myös pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä liikkuville.

Olipa ulkoileva henkilö eväitä syövä koululainen, lastaan kaitseva vanhempi tai kauppareissulla levähtävä seniori pyrimme tarjoamaan oikeanlaisen istumapaikkaratkaisun ympäristö ja tilaajan toiveet huomioiden.

Vastuullisen monipuolisen ulkokalustevalikoimamme löydät täältä.

 

Sivukartta