0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

toukokuu 03, 2023

Puuha Group jälleenmyyjäksi Gritbird-ulkokuntoiluvälineille

Puuha Group Oy on solminut kaksivuotisen jälleenmyyntisopimuksen Gritbird Oy:n kanssa. Puuhan tuotevalikoimaan kuuluvat ulkoleikki- ja liikuntavälineet sekä ympäristökalusteet. Gritbirdin ulkokuntoiluvälineet täydentävät Puuhan olemassa olevaa tuoterepertuaaria. Molemmat toimijat ovat kotimaisia ja lisäksi valmistavat tuotteensa Suomessa.

”Erityisesti nykyisessä maailmantilanteessa haluamme nostaa esiin kotimaisen tuotannon merkityksen. Kotimaista valitsemalla työllistetään suoraan ja välillisesti lukuisia ihmisiä ja lisäksi tuetaan paikallista tuotantoa”, Puuha Group Oy:n toimitusjohtaja Erkan Fere toteaa.

"Gritbird Oy:n missiona on kehittää ulkokuntoilulaitteita, joissa yhdistyy pohjoismainen design ja edistyksellinen liikunnallinen toiminnallisuus. Yhteistyömme Puuhan kanssa mahdollistaa tuotteidemme entistä tehokkaamman jakelun ja brändimme tunnettuuden lisäämisen kotimaassa”, kertoo Gritbird Oy:n toimitusjohtaja Markus Pirkkalainen.

Puuhaa ja Gritbirdiä yhdistää tavoite saada ihmiset liikkumaan yhä enemmän. Lisäämällä helposti saavutettavia käyttäjille ilmaisia ulkoliikuntapaikkoja madalletaan kynnystä liikunnan harrastamiseen. ”Kunnat ja kaupungit panostavat enenevässä määrin ulkoliikuntamahdollisuuksiin. Liikuntapaikoilla yhdistellään eri ikäisille ja eri kohderyhmille soveltuvia tuotteita, jolloin esimerkiksi perheiden liikkuminen yhdessä helpottuu ja vanhemmilla avautuu mahdollisuus harjoitella itsekin lapsen harrastaessa viereisellä urheilukentällä” Fere jatkaa.

Suuressa kuvassa kyse on kansanterveyden edistämisestä ja terveydenhuollon kustannusnousun hillitsemisestä. Liikuntapalveluihin investoimalla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä työkyvyttömyyttä ja toisaalta tarjota myös helposti saavutettavia vaihtoehtoja kuntouttavaan toimintaan.

”Jaamme Puuhan kanssa samat arvot tuotteidemme kotimaisuuden, ekologisuuden ja turvallisuuden osalta, mikä tarjoaa luontevan pohjan yhteistyölle. Odotamme innolla entistä kehittyneempien liikuntapaikkojen tarjoamista yhdessä Puuhan kanssa", Pirkkalainen lisää.

”Vastuullisuus on olennainen osa kaikkea toimintaamme. Tarjoamme leikki- ja liikuntamahdollisuuksia taaperoista senioreihin ja nyt yhteistyömme myötä valikoimamme monipuolistuu entisestään. Gritbirdin tuotteet sopivat myös visuaalisesti erinomaisesti niin leikkipaikkojen läheisyyteen kuin minne tahansa Suomen luontoon. Miksei taloyhtiöpihakin voisi olla ulkoliikuntapaikka”, Fere toteaa ja tiivistää lopuksi: ”Kotimaisuus on vastuullisuutta”.

Lisätietoja antavat:

Erkan Fere
toimitusjohtaja, Puuha Group Oy
erkan.fere@puuha.com
+358 40 5125 758

Markus Pirkkalainen
toimitusjohtaja, Gritbird Oy
markus@gritbird.com
+358 45 124 2030

www.gritbird.com

Sivukartta