0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

helmikuu 13, 2024

Puuha käynnistää viennin Ruotsiin ja Tanskaan

Suomalainen Puuha Group Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen ruotsalaisen CADO i Sverige AB:n kanssa. Sopimus kattaa myyntiedustuksen Ruotsissa ja Tanskassa sisältäen ulkoleikki- ja liikuntavälineitä sekä ympäristökalusteita.

”Puuha on toiminut jo vuosikymmeniä kotimaan markkinoilla ja on luonnollista hakea kasvua lähimarkkinoilta, alkaen muista Pohjoismaista. Osaavan ja kokeneen yhteistyökumppanin löytyminen kansainvälisille markkinoille on merkittävä kriteeri toiminnan laajentamisessa ja uskommekin, että CADO on juuri tällainen kumppani”, Puuha Group:n toimitusjohtaja Erkan Fere kertoo.

CADO:n tuotevalikoimaan kuuluvat ulkoleikki- ja liikuntavälineet sekä ympäristökalusteet. CADO on etsinyt kumppania, jonka valikoimasta löytyvät laadukkaat pihojen perustuotteet, joita kysytään niin taloyhtiöiden kuin julkisten tilojen ulkoilualueille. Ulkokuntoilun suosion jatkaessa kasvuaan Puuha pystyy vastaamaan myös näihin välinetarpeisiin.

”Meillä on laaja osaaminen ja kokemus eri-ikäisten liikuttamisesta. Lisäksi oman tuotantomme avulla pystymme oikeasti toimimaan joustavasti ja nopeasti tilanteen niin vaatiessa”, Fere jatkaa.

Puuha Group on vuodesta 1989 toiminut kotimainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa, myy ja asentaa ulkoleikki- ja liikuntavälineitä sekä ympäristökalusteita. Puuhalla on omaa tuotantoa Suomessa sekä useita kotimaisia ja ulkomaisia yhteistyökumppaneita.

Yhteydenotot:

Erkan Fere, toimitusjohtaja, Puuha Group Oy, +358 40 512 5738, erkan.fere@puuha.com

Kjell Parmborn, toimitusjohtaja, CADO i Sverige AB, +46 40 452 300, kjell@cado.se

Sivukartta