0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

marraskuu 06, 2023

Tehdään yhdessä hyviä valintoja

Puuhan loppuvuoden kampanja tarjoustuotteineen on perinteiseen tapaan käynnissä. Kampanja on oiva tilaisuus hankkia leikin ja liikunnan iloa kustannustehokkaasti ja vastuullisesti. Oman tuotantomme tuotteilla on kotimaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu-tunnus.

Oma tuotantomme on kotimaista ja suosimme kotimaisia materiaalitoimittajia. Lyhyet kuljetusetäisyydet ja kierrätettävät materiaalit pitävät tuotteiden hiilijalanjäljen pienenä. Lisäksi voimme toiminnallamme työllistää paitsi oman väkemme myös monien muiden kotimaisten yritysten väkeä.

"Vastuullisuus on kiinteä osa juuri päivitettyä strategiaamme ja ohjaa päätöksentekoamme", Puuhan toimitusjohtaja Erkan Fere kertoo. "Haluamme edistää elinkaariajattelumallia myös meidän alamme tuotteiden osalta. Valitsemalla vastuullisesti kotimaista voi luottaa tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen, mutta lisäksi varaosat ovat saatavilla nopeasti ja meiltä saa tarvittaessa myös huolto- ja kunnossapitopalvelua tuotteille", Fere jatkaa. Vastuullisuus tuokin yleensä kustannussäästöjä muun hyvän lisäksi.

Ulkoilualueiden kehittäminen erilaisia tarpeita vastaaviksi lisää viihtyisyyttä ja tukee sosiaalisen vastuullisuuden edistämistä. Liikkumattomuus, ikääntyvä väestö, erilaiset elämäntilanteet ja taloudelliset erot lisäävät kaikki painetta erityisesti julkisen sektorin toimijoille. Liikunnan positiiviset vaikutukset elämän eri osa-alueisiin on todistettu lukuisilla tutkimuksilla, ja pohja liikunnalliselle elämäntavalle luodaan lapsuudessa eli leikin lomassa.

"Puuha haluaa tarjota vaihtoehtoja liikkumiseen ja ulkona viihtymiseen kaikenikäisille taaperoista senioreihin", selventää Puuhan tuotepäällikkö Tuomas Ponsimo ja lisää: "Kampanjatuotteillakin pyrimme herättelemään vaikkapa taloyhtiöiden päättäjiä erilaisista vaihtoehdoista. Jos hiekkalaatikkoikäisiä ei yhtiössä ole, meiltä saa kompaktin mutta monipuolisen kiipeilytelineen ja viereen leuanvetotangon omatoimista kuntoilua varten."

Puuhan tuotteet on suunniteltu erityisesti Suomen sääoloihin ja ympärivuotiseen käyttöön. Varaosasaatavuus ja nopea joustava toiminta ovat saaneet kiitosta erityisesti viime vuosina maailman myllerrysten keskellä. Usein kysytään myös pienempiä tai suurempia muokkauksia tuotteisiimme, ja usein voimme vastata myöntävästi.

"Kotimaisuus ja mahdollisuus suunnitella tuotteet täällä paikan päällä Turussa tuo paljon hyötyjä niin meille kuin asiakkaillemme", Ponsimo kiteyttää.

Tutustu kampanjatuotteisiimme tai koko tuotevalikoimaamme.

Sivukartta