0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

helmikuu 10, 2023

Viherpäiviltä kohti seuraavaa kesäkautta

Puuha osallistui tänä vuonna pandemian aiheuttaman tauon jälkeen jo perinteeksi muodostuneille Jyväskylän Viherpäiville. Oli ilo nähdä lukuisia alan toimijoita ja yhteistyökumppaneitamme kasvotusten sekä verkostoitua uusien tahojen kanssa. Puuhalta messuille osallistui niin myynnin, suunnittelun kuin asennusosaston ammattilaisia.

Tänä vuonna halusimme nostaa esiin kuvapaneeliemme loputtomat mahdollisuudet leikkivälineiden elävöittäjinä ja uudistajina. Paneeleissa voidaan käyttää valokuvia, piirroksia, tekstiä, karttoja, ohjeita ja opasteita tai näiden yhdistelmiä. Kolmiulotteisuutta voidaan lisätä kohokuvioin. Paneelimme valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa, kuten kaikki oman tuotantomme leikki- ja liikuntavälineet sekä ulkokalusteet. Paneelit kestävät hyvin maamme haastavia sääoloja ja pienten leikkijöiden lähempääkin ihastelua. Materiaali on paperipohjaista hpl-levyä, joka on kokonaan kierrätettävissä. Kannustamme ympäristön huomioimiseen myös leikkipaikkoja uudistettaessa. Kuvapaneelit ovatkin erittäin kustannustehokas ja luonnonvaroja kunnioittava ratkaisu leikkivälineen ilmeen uusimiseksi, mikäli koko välinettä ei ole tarvetta vaihtaa.

Esittelimme ja testasimme messuilla myös täysin uuden kotimaisen tuotteemme. Ulkoleikki- ja liikuntapaikkojen käyttäjien tarpeesta syntyi löytötavarakaluste, joka muotoutui suunnittelijamme käsissä omenapuuksi. Puuhalle puu raaka-aineena on olennainen osa toimintaa ja luonnosta lähtöisin oleva muotokieli ja teema sopivat kotimaiseen vastuulliseen toimintaamme oivallisesti. Kaluste toimii paitsi maahan pudonneiden tai unohdettujen lelujen, hanskojen ja juomapullojen löytöpisteenä myös levähdyspaikkana tai evästaukopenkkinä. Penkin alapuolella oleva hylly tarjoaa sateensuojaa unohdetuille lippalakeille ja kännyköille. Kaluste sopii niin ulko- kuin sisätiloihin ja palvelee lapsia ja aikuisia. Löytötavarapuun ilmettä on helppo muuttaa erilaisin värivariaatioin ja näin sovittaa se miljööseen.

Viherpäivät oli oivallinen tapahtuma kauden käynnistämiseen. Keskustelut alan toimijoiden, suunnittelijoiden, arkkitehtien, materiaalitoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa saivat aikaan uusia ideoita ja yhteistyömuotoja, jotka toivottavasti konkretisoituvat vuoden kuluessa näkyviksi leikkiin ja liikuntaan kannustaviksi projekteiksi.

Sivukartta