0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

joulukuu 04, 2023

Yksilöllinen leikkipaikka kerää huomiota

Millaisia maisemia kaipaamme? Miten ulkoilualueet voisivat ilmentää paikkakunnan omaleimaisuutta?

Usein leikkipuistoihin ja leikkipaikoille kaivataan hyvin samanlaisia toimintoja, kuten liukumäkiä, kiipeilymahdollisuuksia, hiekkaleikkivälineitä ja keinuja. Leikkipaikkojen ei kuitenkaan tarvitse näyttää samanlaisilta. Yksilöllisyys houkuttelee leikkimään ja liikkumaan kauempaakin ja voi nostaa koko alueen arvoa. Puuhan yhteistyökumppani Spielart vastaa tarpeeseen luoda jotain täysin omaa ja ainutlaatuista, jotain toiveet täyttävää. Useissa välineissä ja välinekokonaisuuksissa on mukana huumoria ja reippaasti leikkimieltä. Robiniapuiset puun luonnollisia muotoja mukailevat elementit luovat jo itsessään mielenkiintoa ja erilaista ilmettä.

Lasten kanssa liikkuvat ja matkustavat arvostavat toimivia palveluita ja loppuun asti mietittyjä lapset huomioivia ratkaisuja. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset viihtyvät. Pidempiä matkailureittejä suunnitellaan lapsilähtöisyyden mukaan ja erityisempiä leikkipaikkoja merkitään muistiin. Lomalla tai päiväreissulla on usein koko perhe, jolloin myös aikuiset arvostavat uusia kokemuksia ja uutta nähtävää. Jännittävä, hauska ja erilainen leikkipaikka maisemointeineen viestii alueen lapsiperhemyönteisyydestä ja kannustaa rentoon yhdessäoloon ulkoilmassa iästä riippumatta.

Lasten mielikuvitus pääsee valloilleen, kun kohteena onkin jotain ennalta arvaamatonta ja uutta. Tunnelit ja luolamaiset leikkivälineet muuntautuvat lasten maailmassa moneen. Hahmot ja pienet yksityiskohdat kiinnittävät huomiota, herättävät kysymyksiä ja hauskuuttavat aikuisiakin. Spielartin leikkivälineissä on panostettu erityisesti oivaltavuuteen ja tarinallisuuteen. Yksityiskohtia ja toiminnallisuuksia on paljon, eikä näitä kaikkia välttämättä huomaa ensimmäisellä kerralla. Välineisiin voidaan sisällyttää opettavaisia elementtejä, kuten peikon uhkaavasti heiluvat hampaat. Ei kai hampaiden harjaus ole unohtunut? Leikin ja liikunnan iloa pilke silmäkulmassa.

Spielart on erityisen monipuolinen ja poikkeuksellisen taitava leikkivälinevalmistaja. Välineet tehdään aina tilauksesta toiveita kuunnellen. Käsityönä valmistetuissa välineissä voidaan toteuttaa hyvinkin yksityiskohtaiset ideat tai mukailla tarkasti vaikkapa olemassa olevaa oikeaa rakennusta. Vanha kirkko, koristeellinen kaupungintalo tai tunnettu puutalokortteli voidaan tuoda nykypäivään myös leikkivälineenä ja uudenlaisena maamerkkinä. Vai olisiko useista pienemmistä hahmoista koostuva kokonaisuus juuri se ihastusta ja kiinnostusta herättävä elementti tutussa maisemassa?

Lisätään persoonallisuutta ja mielikuvitusta maisemaan yhdessä!

Sivukartta