0
Tarjouskori
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua
elokuu 28, 2020

Treenaa tehokkaasti Davidin ulkokuntosalilla!

David-ulkoliikuntavälineillä kuntoilet missä ja milloin vain! Monipuolisilla laitteilla voi treenata koko kehoa kaikkina vuodenaikoina, mukavasti ilman ruuhkia ja raittiissa ilmassa. Löydät nyt kaikkien David-laitteiden selkeät käyttöohjevideot YouTubesta Davidin kanavalta.

Lue lisää »
kesäkuu 25, 2020

Ulkokuntoilun suosio kasvaa – MTV näyttää aamun tehotreeniliikkeet

Erityisesti tänä kesänä ulkokuntoilu on hyvä vaihtoehto pysyä liikkeessä. MTV Uutisten Janne Ahjopalo sai treenivinkkejä Puuha Sportsin Thomasilta, joka kertoi miten tehdä liikkeet oikeaoppisesti Davidin ulkokuntoilulaitteilla. Katso vinkit treenivideolta ja kokeile itsekin!

Lue lisää »
kesäkuu 5, 2020

Tervetuloa Ruissalon liikuntapuistoon Turkuun!

Puuha on uudistanut kaikille avoimen Ruissalon puistokuntosalialueen, jolla on nyt monipuolinen kattaus uusia David-ulkokuntoiluvälineitä leaunvetotangoista lihaskuntolaitteisiin. Tervetuloa harjoittelemaan vaikka lenkkeilyn ohessa!  Turun Sanomat haastatteli liikuntapuistoa rakentaneita puuhalaisia 4.6., tilaajat voivat lukea jutun täältä.

Lue lisää »
maaliskuu 25, 2020

Puuha tiedottaa

Puuhassa tuotetoimitukset rullaavat normaalisti, ja myyjämme ovat valmiina palvelemaan totuttuun tapaan, vaikka yhteiskunnassa onkin meneillään poikkeusjärjestelyjä. Meillä on siirrytty pääosin etätyöskentelyyn ja hoidamme asiakastapaamiset toistaiseksi Microsoft Teamsin avulla tai muulla asiakkaalle ja tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.   Olemme kotimainen toimija ja varmistaneet parhaamme mukaan tuotantomme jatkuvuuden. Kaikki toimitukset omalta Turun tehtaaltamme ja varastoltamme...

Lue lisää »
helmikuu 13, 2020

Puuha Viherpäivillä Jyväskylässä 12.–13.2.

Osallistuimme helmikuussa viheralan Suomen ykköstapahtumaan, Viherpäiviin. Osastollamme nostettiin maljoja 30-vuotiaalle Puuhalle ja käytiin läpi yrityksen historian kohokohtia. Tunnelma messuilla oli korkealla ja moni kävi Puuhan osastolla ammattitaitoisten myyjiemme juttusilla, kilistelemässä  kuohuvalla sekä tutustumassa uudistettuun tuotekuvastoon. Kiitos kaikille hyvin sujuneista Viherpäivistä!

Lue lisää »
Sivukartta